Barion Pixel
Belépés
Nevezni szeretnél? Kérjük lépj be a Profilodba!
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Nincs még Profilod? Regisztrálj, és készíts egyet.
Néhány perc, és INGYENES.
Regisztráció után, a Profilodból, az összes versenyre könnyedén fogsz tudni nevezni, nem kell az adataidat minden alkalommal megadni.
RUN DOG 2022 Tavasz (Kereki)
2022-05-01 - 2022-05-01
8618 Kereki, Hősök Parkja (17.91280124047054, 46.78793215243188, )
Sales and Marketing Agency Nonprofit Kft.
2336 Dunavarsány, Patak 3
25061404-2-13

Tóth Tamás
info@watchmangroup.eu
Rajtlista megtekintése
Versenynaptár tagsággal rendelkező tagoknak minimum 10% nevezési kedvezménnyel!
Versenynaptár.com oldalunk
Fő támogatója:
Versenykiírás
bezárás A versenykiírást itt találjátok:

Kategóriák

16 év alatt
​16-40 év között
​40 év felett
A nevezési díj tartalma:

Egyedi befutóérem
​Chipes időmérés
​Frissítés a célban, (ISO, Víz, Cola, Banán Alma, Moments ostya
​Állatorvosi k ...tovább olvasom észenlét
​Sportfotó
​Kategória díjazás

Részvételi feltételek
A kutyára vonatkozó szabályok, a kutya felszerelése:
A versenyen részt vehet bármilyen fajtájú, 12 hónapos kort betöltött, microchippel ellátott, érvényes veszettség elleni oltással rendelkező kutya. Agresszívabb, nem szocializálódott kutyával is indulhatsz, de ebben az esetben szájkosár kötelező és külön indítunk.Kutyát kizárólag pórázon lehet tartani az egész Tököli parkerdő területen.A kutyaürüléket minden esetben össze kell szedned a kutyád után a versenyközpontban.

2 m-es rugós póráz ajánlott, a hám kötelező! A kutyával szemben semmilyen fizikai kényszer nem alkalmazható, a kutyának a saját lábán kell beérkeznie a célba.

Érvényes Állategészségügyi könyv bemutatása kötelező a regisztrációnál.Amennyiben a fenti szabályokat megsértitek, a versenybíró kizárhat, nevezési díj nem jár vissza

​Az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk!
Nálunk a pénzed 100%-ot ér, ha nem lehet megtartani a versenyt, akkor átviheted a nevezési díjadat másik versenyre! A nevezésed a verseny előtt 3 napig átadható másnak, ezért írj a nevezesatadas@watchmangroup.eu e-mail címrebezárás
A kedvezmények igénybevételéről
bezárás további információk
Az alábbiakban összefoglaltuk Neked, hogy a fenti verseny kapcsán a szervező mely futamokra biztosít kedvezményeket. Tájékoztatunk, hogy rendszerünk az adott kedvezményekre való jogosultságokat nem ellenőrzi, azonban a verseny szervezőnek jogosultsága a verseny megkezdését megelőzően személyesen elérni a kedvezmény igénybevételére jogosító iratokat, dokumentumokat vagy tagsági kártyákat, így kérjük, hogy a nevezési folyamatban a kedvezmények kiválasztása kapcsán körültekintően járj el!

Felhívjuk a figyelmed, hogy a versenyszervező rendelkezései alapján a versenyre történő nevezés kapcsán összesen egy kedvezmény vehető igénybe. Amennyiben rendelkezel Versenynaptár Tagsággal és a szervező biztosít extra kedvezményt, úgy a választott, az alábbiakban feltüntetett kedvezmény igénybevétele mellett további 5 % tagsági kedvezményt von le a rendszerünk a nevezési díjakból.

bezárás
Mentett kutyával indulok 10% minden sportág, táv elemre
Nevezés
bezárás további információk
Az alábbiakban találod, hogy az adott verseny kapcsán mely távokra és sportágakra tudsz nevezni. Tájékoztatunk, hogy a táblázatban feltüntetett nevezési díjak, az éppen aktuális nevezési sávnak megfelelően kerülnek feltüntetésre, így kiemelten ügyelj arra, hogy az adott nevezési sáv meddig tart, hiszen a feltüntetett nevezési díj kizárólag az addig az időpontig leadott nevezésekre vonatkozik. A “TOVÁBBI NEVEZÉSI SÁVOK MEGTEKINTÉSE” gombra kattintva tájékozódhatsz arról, hogy az elmúlt és a soronkövetkező nevezési sávok kapcsán miként alakulnak az egyes távok nevezési díjai. Felhívjuk a figyelmed, hogy BANKKÁRTYÁS FIZETÉS VÁLASZTÁSA ESETÉN, a leadott, de pénzügyileg még nem teljesített nevezések, az adott nevezési sáv utolsó napján éjfélkor törlésre kerülnek. Kérjük, erre figyelj!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS VÁLASZTÁSA ESETÉN, a leadott, de pénzügyileg még nem teljesített nevezések csak a versenyt követően kerülnek automatikusan törlésre, tehát nem kell aggódj, viszont kérjük ügyelj arra, hogy függetlenül mikor neveztél a versenyre, mindig az adott nevezési sávnak megfelelő összeget utald át a szervező részére. A rendszerünk az átutalt összeget ezt nem tudja ellenőrizni, de a Szervező Igen!

Válaszd ki, hogy mely sportág, melyik távjára kívánsz nevezni. Ezt követően kattints a sávban található “nevezek >>” gombra. Felhívjuk a figyelmed, hogy a nevezés kapcsán nemcsak saját magad tudod nevezni az adott versenyre, hanem más Versenynaptár versenyzői fiókkal rendelkező felhasznált is. Ehhez ismerned kell az ő azonosítóját. Az azonosítót megtalálod a belépést követően a főmenüben kék színnel kiemelve.

Elérhető fizetési módok a nevezés során: Barion online bankkártyás fizetés,

bezárás


Időpont Megnevezés Táv Nevezési sávok, díjak
2022-05-01 - 12:30 Hosszú táv Happy Run (egyéni)
Időmérés nélkül, akik csak az élmény miatt jönnek, és nem akarják magukat stresszelni az időeredménnyel.
7+km
2022-05-01 - 12:30 Hosszú táv félpercenkénti indítással (egyéni) 7+km
2022-05-01 - 12:50 Hosszú táv 2 percenkénti indítással (egyéni)
Ezt a nevezést azoknak ajánljuk, akik versenyezni szeretnének a többiekkel, de esetleg a kutya vagy a gazdi félénkebb, és kevesebb előzésbe szeretnének belemenni.
7+km
2022-05-01 - 13:30 Rövid táv Happy Run (egyéni)
Időmérés nélkül, akik csak az élmény miatt jönnek, és nem akarják magukat stresszelni az időeredménnyel.
3+km
2022-05-01 - 13:30 Rövid táv félpercenkénti indítással (egyéni) 3+km
2022-05-01 - 13:30 Rövid táv 2 percenkénti indítással (egyéni)
Ezt a nevezést azoknak ajánljuk, akik versenyezni szeretnének a többiekkel, de esetleg a kutya vagy a gazdi félénkebb, és kevesebb előzésbe szeretnének belemenni.
3+km
Tájékoztatunk, hogy a leadott nevezések kapcsán, hogy a nevezó neve felkerül a rajtlistára, de a nevezés csak a nevezési díj pénzügyi teljesítését követően válik érvényessé. A nevező adatai nem kerülnek átadásra a versenyszervező részére, amíg a nevezési díj nem kerül megfizetésre. Felhívjuk a figyelmed, hogy a leadott, de pénzügyileg még nem teljesített nevezések,
- Barion online bankkártyás fizetés esetén minden nevezési sáv utolsó napján éjfélkor,
- Átutalásos fizetés esetén a verseny utolsó napját követően automatikusan törlésre kerülnek.

Elérhető fizetési módok a nevezés során: Barion online bankkártyás fizetés,


A Versenynaptár.com Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Versenynaptár.com Csapata